9.11.1987

9.11.1987

Anotace: "K" - tak snad .. bude lepší

Ještě pár krůčků, pár hodin pouhých,
již chytly Tě bolesti – ano to jsem já !
Zažiješ minut pár, nesmyslně dlouhých,
chvíli budeš cítit se ještě bolavá.

V bolestích a s láskou v očích se zapíráš,
s rozkazem v uších, slýcháš : „Musíš !“
Na bitevní posteli pěsti zatínáš …
pak hrozný křik..a... v oči mé se vpíjíš.

Byla jsem malinká, asi půl metru a něco,
vážila přes celá tři kila !
Malinký buclíček, no prostě děcko,
celý sál řevem jsem zavalila.

Byla jsem malinká, Mami, vzpomínáš?
Já bohužel ne, ač chtěla bych moc.
To jen Ty ten celý příběh znáš,
co probíhal, když den střídal temnou noc.

Chovalas v náručí moje tělíčko,
zpívala, hřála a milovala.
Stále líbala na tváře a čelíčko,
a s neklidnou v noci usínala.

Mám jen pár útržků, pár menších vzpomínek,
Vzpomínáš Mami? Je to už let,
Již odrostla jsem z roztomile malinkatých dítek,
a zítra již nastoupím v životě „CET“ ..
Autor Analisieren, 08.11.2007
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, M.V.Jung.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měla by!

08.11.2007 22:14:00 | Bíša

Všechno nejlepší :) Tohle jsi prostě TY a nic víc ani nic míň :-)

08.11.2007 17:24:00 | M.V.Jung.

omlouvam se za mutaci Tveho nicku katpok, jeste jednou se omlouvam

08.11.2007 17:04:00 | Analisieren

katpot - děkuju, snad si to přečte .. snad někdy ..

08.11.2007 17:03:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí