Zahrada

Zahrada

Anotace: Myšlenky mi zabloudily pár let zpátky. No, co i to se občas stává.

Je mi sucho
Jako nezalévané zahradě
Kde nic nekvete a neroste
Všechny květy mám pod kůži
A nemám sílu zadržet jejich růst
První se dere na svět
Je pomačkaný a suchý
Zalej ho
Konečně prší
Ze tvých dlaní a rtů
Piju vláhu a kvetu
A ještě jednou do zásoby
Než se vrátíš Zahradníku
Tam kam patříš

Tak ještě přitul se
Můžeš mě obejmout
Ať pocit mám že patřím
A vrať se domů
Autor Písnička, 03.06.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí