Dvacet let

Dvacet let

Anotace: "K"

Nemohu spát a žaludek mě tíží,
v podvědomí, vědomí,
že něco se dnes blíží.
Organismus zestárl zas o další dny,
snad místo obyčejných dnů,
měla bych začít počítat roky.

Uplynula hodina a dneska je ten den,
kdy osud můj byl přichystaný,
a bez otázek vypraven.
Již před dvaceti lety, je už tomu dávno,
bylo malinkému dítěti,
do kolébky dáno.

Že dvacítky se dožije, ach to byla dřina.
A dnešním dnem se doopravdy,
cítím se tak jiná.
Nechápu proč, vsugerace? Nebo vlastně fakt?
Snad žiju podle nějaké knihy,
a třeba jenom tak?

Měla bych snad brát ty léta nějak asi vpotaz
že celý roky byly stejný,
ano přesně na vlas.
Prostě se to stalo, jsem tu, ano je to tak,
to mě dnes milé obecenstvo,
patří 9. listopad.
Autor Analisieren, 09.11.2007
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dodatečně také vinšuju ...jen to, co sama nejvíc si přeješ ;-)

13.11.2007 14:54:00 | Jiparo

Také Ti přeji vše nej, uvidíš, bude hej...

09.11.2007 10:32:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí