hřích

hřích

Anotace: ,,,

o hříchu
(20-21/4/2006)

Ale čí byl první, opravdu první,
řeklo by se, stvořitelův výtvor,
Anděl vznešený,
který jakmile dostal svobodu,
konal Zlo a spadl na Zemi,
jako ubohé zvíře se po ní
doteď plazí a žebrá.

Ale někdo jiný je tím viníkem,
ten, kdo stvořil hřích i člověka,
ten, kdo stvořil Boha i jeho slávu,
možná jste to právě Vy…
Autor sarahfox, 09.11.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé..

09.11.2007 13:22:00 | had

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí