byl jsem při tom

byl jsem při tom

Anotace: válka je ...

byl jsem při tom, to mi nevezmete
(12/3/2007/21:46)

Bylo to jednou z rána,
když se probouzelo celé město,
vůně kávy lákala ke stolu,
a křupavé rohlíky s máslem,
prostě pohoda.

Jenže to byl jenom sen,
nikoli lákavá realita,
a já si uvědomil, kde jsem,
kde jsem se zase probudil,
v Pekle,
včera, dnes i zítra, jestli bude zítra
to bylo, je i bude Peklo.

Toto není válka, ne,
je to odplata, trest, hřích,
místo, kde se člověk setká se vším,
co jen člověk může nabídnout,
láska, přátelství, zrada, smrt.

Smrt kamaráda,
smrt vlasti,
smrt vlastního rozumu.
Zrada kamaráda,
zrada vlasti,
zrada vlastního rozumu.
Přátelství tepla dlaně,
přátelství srdce,
láska smrti.
Autor sarahfox, 09.11.2007
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Aurelius
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí