nesnažte se ji pochopit...

nesnažte se ji pochopit...

Anotace: nedokážete to...

z plna hrdla upíjím svůj splín
jež krásně nabízí svůj klín
do nějž usedám, až celá hořím
do nějž usedám, dál se nořím

bláznivě hledět na druhou stranu
nemůžu jít, uzavřeli bránu
přes kterou nevrátím se zas
až přijde ten správný čas
Autor Christien, 09.11.2007
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Verule
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč?

28.11.2007 20:29:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí