genetická úvaha

genetická úvaha

Anotace: báseň - nebáseň

odejmeme-li čtyřlístku
gen čtvrtého listu
bude to smůla
a myšlenky polezou do hlavy krkem

budu si myslet, že je jaro
i když je listopad

ulepené ruce od hrušek
ze stromu, odkud mávávám
zamávají kouřícímu dědovi

polštáře zavoní majoránkou
kterou jsi na ně nasypala

nechám kočkovat se
holuby na římse supermarketu
odkud lidé nosí jen sůl a chleba

ty mi budeš věřit
jenom když zalžu
zatímco pravda se bude klouzat
za barákem na loužích

odejmeme-li čtyřlístku
gen čtvrtého listu
bude to smůla
a myšlenky polezou do hlavy krkem
Autor Michal Kvido, 09.11.2007
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, JirkaS
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... vynikající růst čtyřlístků ... ať se ti tady líbí ...

15.11.2007 07:56:00 | Marcella

...čtyřlístky vtiskni do paměti a piš dál...

14.11.2007 13:46:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Alternativa zde tolik chybějící. vitaj

09.11.2007 14:45:00 | JirkaS

gen odebírat nebudu, ale stejně za chvíli už žádný čtyřlístky nebudou :(

09.11.2007 14:32:00 | Michal Kvido

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí