Štěstí

Štěstí

Anotace: ...cosi...

Vždy mě jen tak míjelo
to cosi, za kterým se všichni ženou
to cosi, po kterém tak všichni prahnou.

Jen do mě nahlédlo a zmizelo
to cosi, marnivé, nestálé a žádoucí
to cosi, okamžikové i věčné, matoucí.

Pořád přemítalo, kdy přijde a zda zůstane
v kom bude skryto až si umane
čekalo na pět slov: "Ne to se nikdy nestane!".

Pak jednou přišlo, to mé cosi
s hnědýma očima, co si lásku prosí
s horoucím srdcem, co v sobě něhu nosí.

To mé cosi už mi zůstalo
v mém srdci si ustlalo
do mé duše se dostalo.

Každý v sobě to své cosi nosí
ať jsme slabí, silní, bohatí či bosí
všichni z nás se o to své cosi prosí.
Autor zaba.zuzla, 09.11.2007
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí