Je listopad

Je listopad

Anotace: Stačí se špatně pochopit

Zastavme se na chviličku
Postůjme přeci
a zapalme svíčku
ve zlomeném srdci
Na památku lásek zesnulých,
co umíraly v beznaději, zmatku
Byl by hřích
zapomenout vteřiny
štěstí ztraceného
Mnohé bez viny,
zcela naplněny něhou
přijaly trest smrti
a cela,
kde čekaly na ortel,
zrazeny a bez hnutí,
ještě teď mokrá od slzí
On myslel na postel
Ona plná iluzí a odpověď?
Té se nedostává
Jen snad,
nebyla pravá
V srdci budou navždy spát
Autor rezina, 10.11.2007
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...není to špatné.

23.05.2008 16:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí