Vlad Bela Denszo Dracul IV.

Vlad Bela Denszo Dracul IV.

Anotace: Napsáno asi před 4 lety, po přečtení Dračí krve od Jenny Nowak...

Bouře lesem zavyla
Matka své dítě ovila
V očích temnota se zračí
Ve znaku erb má dračí.

Služebné křižují se chvatně
Budoucnost je vidět matně.
Dracula. Denszo. Bela. Vlad.
Matka odveze ho na svůj hrad.

Ona i otec brzy zemřou,
Život přestává být hrou.
V šestnácti ujme se vlády
Zatím srší jenom klady.

Turky nabodával kůly,
Jejich těla drtil v půli.
Při jeho jméně každý se třese,
Zabíjí, nepře se.

Našel lásku jemu souzenou,
Ona však nemůže být jeho ženou.
Objevil tvory peklu sloužící,
Tvory po krvi toužící.

Neví, že i on bude takový,
že jeho pohled bude morový.
Krví žije i zabíjí,
Smrtí všechny ovíjí.

Oheň v očích mu hoří,
Životy i smrt boří.
On je šelma krvelačná,
On je láska průzračná.

On se zase objeví,
Na svém tempu nesleví.
Miluje i trpí, raduje se, zoufá,
Ale přes to všechno stále doufá.
Autor Karmínka, 10.11.2007
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, lecrecia, E., Overkill
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, Jenny je jednička ;-)

05.01.2008 04:17:00 | Karmínka

Pěkná! Taky mám teď od vánoc hodně knížek od Jenny. Ale zatím jsem stihla přečíst "jen" Nemrtvého.

05.01.2008 03:32:00 | E.

Krásné! :)

31.12.2007 20:56:00 | Charibeja

Gloria perpetua, genos Nosferatu! Laute carmen!

10.11.2007 22:44:00 | Overkill

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí