Nepotřebná

Nepotřebná

Anotace: Asi pro druhý nepochopitelný, potřebovala sem se vypsat, z té ohavné záležitosti ve třídě:((

Jako letní vánek
Pohrává si s mými vlasy
A já prosím tančící šaty
aby si nehrály
s mou vážností..

Vznést se.
Koukat na všechno shora.
Být svá.
Nebýt ovlivňována.
Zapletla jsem se do toho,hm,
proč mi říkáš,že taková nejsem
a nikdy jsem prý nebyla.
Co TY můžeš vědět???
Jsem jen duše černobílá.
/Toužící po barvě../

Zklamala jsem spoustu lidí.
Terezka se změnila.
Je to stále hodná holka
Však přátelstvím se spálila.
Co vám do toho je, sakra??

Jako letní vánek
pohrává si s mými vlasy
Chtěla bych já si hrát
jenže- z duše ozývali by se basy.

Jsem malý dítě
/Pro ně/
Jsem vlastně známá koketka
/Pro druhé/
Patřím do bláznů sítě
/Pro tamty/
Jsem vlastně rozumná holka
/Pro ty mé../

Musím psát, možná ne správně.
Venku prší a já nemůžu spát.
Musím se vypsat rázně.
/A to okamžitě!/
nebo mám radši začít řvát?
/všechno to se nemělo stát!/

Nechci mít hloupé otázky.
Ale, proč slonem nesmím být?
Umí chodit plný těžké modrosti
a šlápne na vás, a neublíží vám.
/Hloupej příklad../

Psychologické otázky.
Mudrc v roli kata.
Co proti mě máte?
/Vlastně nám/
Nekdřív chování- cukrová vata.
A pak ze mě bůhvíco neděláte!

Polepšit se? Nový konec?
Začít odznova?Mé pohádky zvonec?

D O S T!

Vítejte v mém novém já.
/A průserářka se slzama jde spát../
Autor Thesssinka, 10.11.2007
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Loudilka, Smeták, Duše zmítaná bouří reality, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle chápu... znám... a kromě toho, že ten obsah je zajímavý a hluboký je i skvěle a zajímavě napsaný :D)

20.11.2007 21:07:00 | Duše zmítaná bouří reality

Jen se vypiš - máš v básni zajímavé úseky...

10.11.2007 15:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí