Kubíkovi 18-tiny

Kubíkovi 18-tiny

Anotace: Nemá rád narozeniny, ale to má smůlu! JE to výjmečný den, ať chce nebo ne :-)

Ráda poslouchám jak vlny šumí
ráda poslouchám tvůj hlas
Jednou chci spatřit Jupiterovy luny
pak přejde mi po zádech mráz

Snad je spatříš jednou taky
A vzpomeneš si na mládí
Vzpomínky promění se v mraky
No jak ty rýmy k sobě ladí?

Mám ráda upřímnost a dobré srdce
vím, že co je malé to je milé
Tyhle rysy patří tobě přece!
Chci přáníček poslat Ti na délku aspoň dvě míle.

A psát je týdny nebo také roky
ale ty to vlastně nemáš rád!
Nechci čekat, nechci dělat první kroky
Ale ty už nebudeš mlád

ALE POŘÁD MŮJ KAMARÁD!

Je ti 18, starej děd
Patříš k těm dospělím...
Jako moudřejší člověk koukáš na svět
Pomoz pochopit život nesmělím!
Autor wigi.sama, 10.11.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

njn to jsem celej já nemám rád narozeniny teda jako moje protože je to takovej bezvíznamnej den! ani nevím proč mě to napadlo ale prstě už je to tak no

18.11.2007 20:50:00 | filipika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí