dOUFám

dOUFám

Anotace: ...

Probudim se ráno,
takhle je to dáno.
Proč tu semnou,ale nejsi,
pořád říkám jenom kde jsi.

Náhle měsíc svítí a já se z okna koukám,
že za mnou dneska příjdeš,tajne doufám.
Že mě sladce políbíš
a lásku svou mi projevíš.

Já tě u sebe prostě chci mít
a v náruči tvé jen tak snít!!
Autor KLARISA, 03.06.2005
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí