Ucho života

Ucho života

Anotace: * rozbíjíme hrnky i životy

Rozbité ucho hrnku
a kousky k slepení.
Stejně tak se hroutíme,
ale z kousků, co zabolí.

Stačí nedlouhá chvíle
síly času a postřehů.
Tvořící dlouhý prostor,
u lidí je z jejich citů.

K poničenému hrnku,
který má v sobě příběh
nikdo se nehlásí.
Přece jiný nám postačí ...

Ale sklíčkům života
se musí pomoci.
Někdy i ostatní
poskládají a poslepí.
Autor marllichy, 10.11.2007
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: excited, w...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Co mi tohle jen říká.. jak pravdivé..

16.03.2008 17:00:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí