Omyly bolí

Omyly bolí

Anotace: ....

tiše stojím
ruce podél těla
už vím
co bych neuměla

vzít si kus tvých snů

nejsem tam
ani v barvě
ani černobíle

vím, nezní to mile

omyl, co jsem četla
z doteků
vrostl do těla
a já neměla
tolik síly
uvěřit
zázraku...
Autor Verena, 10.11.2007
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zázraky se prý ději, jde o to, jestli ty lepší, bo ty horší, spíše nečekané

06.12.2007 18:59:00 | NikitaNikaT.

Pěkné verše...

10.11.2007 23:45:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí