Don Quijote

Don Quijote

Anotace: poslední šlechtic

I poslední spojenci jej zradili.
Stříbrné střepy zbylé slávy
uchvátili marnotratní zlodějové snů.

Sesedne.

A prost fantaskních předsevzetí,
hází vzkaz do prázdné láhve od ginu,
ze které prchá vylité štěstí
z pohádkových měsíců, týdnů, dnů...

A než udělá poslední výpad vpřed,
zas ocitne se na rozcestí,
a ztratí víru v sebe,
i strach ze zbabělého činu...
Autor SantanderEntré, 10.11.2007
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Těšínský, Maro Deives, Sarai, Sarazin Faestred
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

interesting...

09.01.2008 20:42:00 | Sarazin Faestred

Netuším proč, ale líbí se mi...

10.11.2007 22:02:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí