ANO či NE?

ANO či NE?

Anotace: ...

Uleháš do říše toužících snů
a začínáš hrát svou tajnou hru
mysl zabloudila do klína
já vím, ty nic, ty nevinná

Hříšné myšlenky míjí hebké tělo
kolem něj tancuje hravé šero
a ty už dávno přeci víš
že dnešní noc se nevyspíš

Horké dotyky hltí prožívání
sem to já kdo po kůží tě hladí
pověz mi co právě chceš
pověz mi pravdu, žádnou lež

Pustíš mě k sobě blíž
nebo řekneš radši zmiz?
Autor Zeminov, 11.11.2007
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí