Sen

Sen

Anotace: ...

Chci s tebou strávit noci půli
nemůžu usnout tobě kvůli
a když už tedy usnu
mám tě na dosah prstů
mám tě ve svých snech
položím tě na hebký mech
pohladím tě po tváří
ať tvá očka do tmy zazáří
ať vidím na cestu do ráje
do rozkoší známého kraje
kde už na mě čekáš nahá
tak přitažlivá,nevinná
podej mi nesmělou ručku
poskytnu ti chtivou půjčku
propůjčím ti tělo své
na oplátku chci rty lahodné
a právo hladit tvá ňadra
co do ruk mi sama spadla
můžu slečno, můžu dál?
smím byt vášní král?
smím zlíbat hrudník krásný
popíšu ho tisícem básní
přesto bych šel ještě níže
slyšet mluvit tvůj vzdech tiše
ticho, nic mi neříkáš
copak v hlavě asi máš?
tvé očka prozradili vše
chci já tebe a ty mě!
Autor Zeminov, 11.11.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí