Volám tě

Volám tě

Anotace: Něco divného, snad by se to dalo považovat za výplod mých depresivních stavů. Básnička o ničem.

Prázdno se kolem mě stahuje,
myšlenka s myšlenkou bojuje.
Cítím se jako v nemoci,
kdo mi jen může pomoci?

Co se to mé mysli zmocňuje?
Zlo se s mou duší spojuje,
nemám sílu tomu zabránit.
Kdo mě jen může zachránit?

Volám tě, ty však neslyšíš.
Volám tě, kdy mi odpovíš?
Dávno uplynul den a noc,
kdy mi jen přijdeš na pomoc?

Samotné v temném pokoji
mysl se s temnem propojí.
Den střídá noc a noc zas den,
lež střídá pravdu, skutečnost sen!

Co je sen a co skutečnost?
Je ďábel v duši skutečně nectnost?
Den po dni stále černější,
pověz, kdo ti byl milejší!

Na stěnách tančí černé stíny,
já sbírám poslední zbytky síly.
Volám o pomoc co to jde,
dokud mi chuť žít nedojde.
Autor Červená a černá, 11.11.2007
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: night.rainbow
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já snad nikdy nekomentuju protože kdo píše, píše svým vlastním stylem..proto jsou básně tak skvělé i povídky...a tato je vážně dobrá

11.08.2008 12:02:00 | nývlt

sice depresivní ale ta basnička mi je trošku něčím blízká...líbí se mi to

11.11.2007 18:40:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí