Stýskání

Stýskání

Anotace: Stýská se mi miláčku.

Vločka za vločkou k zemi padá,
lehounce na chodník hlavu skládá.
Ulpívají na nich stopy z říše lidí,
Mé srdce ve vzpomínkách stále tě vidí.
Je tichá noc a mě se stýská.

Přes zamlžené okno není vidět ven,
zavřen jsem ve 4 stěnách, steskem omámen.
Srdce na papír si kreslím,
při tvé fotografii na tebe myslím.
Kapka za kapkou kanou slzy deště,
a já toužím býti v tvém objetí.

Na duši hřeje jen ústřední topení,
a vzpomínka na krásné líbání.
Knihu otvírám, a sám sebe se ptám,
Proč tu nejsme dva,ale jsem tu sám?
.

Polibky na dopisní papír ti dám,
doručení bude velet hodinám,
Pár kapek mé vůně,
lásko vrať se mi, srdce mé stůně.
Den pateční bude něžně sváteční,
do té doby jen vzpomínky nás zachrání.
Autor Carlos, 11.11.2007
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Aangela, Blanka~14, Jituli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný...

25.05.2008 15:24:00 | Aangela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí