začátek-> člověk-> konec

začátek-> člověk-> konec

Anotace: neurazte se... já su taky jen člověk :D

dávné časy
minulost a budoucnost
co nás čeká
ale hlavně přítomnost

začalo to třeskem
pak na téhle ‘kouli‘
uprostřed tmy a hvězd
vznikl život…

rostliny, zvířata
všechno bylo v pohodě
ale pak…
-člověk

ten hnusný parazit
odebral všemu volnost
to On může
za zkázu tohoto světa

v průběhu dějin
ničil a zabíjel
v jeho mozku
vznikaly myšlenky
v jeho mozku
začínal konec

jedna tvář
nevinná a milující
druhá…
krutá a zraňující

už od dob válek
připravuje si smrt
už od dob vynálezů
předpovídá zkázu

jak krásná je příroda
/bez člověka!/
obloha – bez letadel
voda – bez lodí
údolí – bez měst
lesy – bez silnic

je nějchytřejší,
a přece tak hloupý
člověk…
-je prokletý

ale na druhou stranu
bez člověka by nebyl člověk
a když už nic, tak se to může
všechno svést na boha
Autor dream in emptiness, 11.11.2007
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: JohnyD., zlomený a nanicovatý -__-, Bíša, Zayo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco na tom bude...aspon že to máme na koho hodit

11.11.2007 18:37:00 | Yukki

Je to burcující!

11.11.2007 17:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí