Ztracena

Ztracena

Stín černý padá na mou hlavu
Dostávám se do podivného stavu

Všechny barvy ze světa mizí
Připadám si tu jako cizí

Cizinka v cizím městě
Ztracena na životem cestě

Byla jsem donucena sejít z cesty
Teď bloudím mezi neznámými městy

Nevím kam dát se mám
Střídání stráží nevnímám

A tak jde den ze dnem, noc za nocí
Jsem ztracena..bez cizí pomoci

Nevím jestli dál hledat mám
Nějakou cestu, kterou znám

Nebo vzdát mám tento boj
Přestat hledat neštěstí zdroj
...
Autor Adeleide Gregory, 11.11.2007
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí