Protest proti Bolesti zubů

Protest proti Bolesti zubů

Anotace: .. sem neska uklízela a našla pěkně starou básničku co sme napsali s kámoškou asi tak v sekundě(7. třída).. tak to tak prosím berte.. dík.. a mimochodem tou spoluatorkou je incree(Martinka)!! :)

Je to protest proti bolesti zubů,
nebo
bolest proti protestu zubů?

Protestuji proti bolesti já,
nebo
zuby proti mně?

Bolí mě zuby
a nebo
já je?

Skladájí se mé zuby ze skloviny a podobně,
nebo
já sama jsem sklovina?

Když mě bolí zuby, jdu k zubaři,
ale
co udělají zuby, když je bolím já?

Někdo si řekne, ta básnička je ale divná
naopak
někdo to pojme jako Vítezslav Nezval..

..že nevšedníma očima jsme viděli všední problém,
nebo
že z neživé věci jsme udělali živou.
Autor l.rosnicka, 11.11.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí