Hloupá

Hloupá

Anotace: ...

Tak malá, tak nevinná,
láskou ještě neposkrvněná.
Pravdu odměnila lží,
byla hloupá, to už ví.
A tak, když vála noc,
prosila o pomoc.

Nikdo ji však nevidí,
nikdo nepomůže,
teď sama bez lidí,
to aby věděla, že sama si za to může..
Autor Sharon, 04.06.2005
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Druhá sloka se mi líbí víc.

23.05.2006 20:28:00 | Jindřich Mokroš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí