Královna

Královna

Anotace: ...

V očiíh peří ledňáčka má
kolem krku perly slz
a v letním vzduchu
mrazivý usmev rozdava

V kůži vločky sněhu má
na ramenou kadeře bouří
a v novoročním dni
loňské chyby dotekem odpouští

Na rtech mešní víno má
v duši kousek ďábla
a s každým ránem
dveře k štestí otvírá

A já?
Touhou po sklence toho vína
a v závějích sněhu
ledňáčka hledám...
Pomalu umírám
Autor horymír, 11.11.2007
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: slunicko.o.o
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí