Hlasy

Hlasy

Anotace: ...

Ostré hrany koule
nedají mi spát
a na čele boule
zjěvně od debat

nechci se už bavit
já nemám na to čas
vstup do mojí hlavy
a poslouchej ten hlas

on říká něco o nás
a nepřestává rýt
prý aby jsme mohli
znova lehce žít
Autor kamikadzeeeeee, 11.11.2007
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí