O noci

O noci

Anotace: tajemná

Procitám do noci,
ty vedle neusínáš,
není mi pomoci,
do stropu se díváš.

Topím se v tobě,
jsi náhle všude kolem.
Pomoci sobě?
Jak? Pověz mi to honem!

Usínám k půlnoci
a ty tu se mnou spíš.
Ležím jak bez moci,
nic než mne nevidíš!

Záchranné lano
hodí mi tvoje nahé tělo,
zas je tu ráno,
žít chce se nebo chtělo!
Autor Obyčejný básník, 11.11.2007
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, igniss, pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná ...

14.11.2007 20:15:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí