PROČ SI MUSEL ODEJÍT?

PROČ SI MUSEL ODEJÍT?

Anotace: pro toho kde neměl zemřít, ale musel!

Tys odešel, někam do neznámá,
ja tu sedím, teď a sama.
V blátě zoufale se krčím,
slzy v očích, pro tebe brečíím.

Proč si odešel, tam kam já nemůžu,
proč si zmizel pryč už ti nepomůžu,
i když chtěla bych s tebou být,
proč si musel ODEJÍT???

Kdyby bylo jak, tak pomohla bych,
rozkrájela se, tak aby si dál byl živ.
Ty si však už byl na smrti kraji,
já tě nade všechno miluji!!!

Miiluji teď a navždy budu,
nechals mě tu, samotnou osudu,
bez tebe troska, jenom pouhé tělo,
chci být s tebou, jak to byt melo!

Měli sme být spolu, hrát si dovádět,
zatím co ty, teď si v říši pohádek.
Proč? PROČ?? to tak musí být???
Proč si musela ODEJÍT?
Autor klajusenka, 12.11.2007
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kšanda :)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posmutněle krásná, časem tě to přebolí, ač nikdy nezapomeneš...*:( *:)

25.10.2010 10:00:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí