Ach, ty ženy!

Ach, ty ženy!

Anotace: Přečti a uvidíš

Odpověď v mobilu není
Proč taky
odpovídat pobavení...
A nátlaky?
Ženo, kuš!
Stále řešíš prkotiny
Zamysli se už!
Víš, co já mám dřiny?
To je jiná káva zcela
A netrap mě stále
Co bys vlastně chtěla,
když objevím se nenadále
Na rtech radost zářit musí,
ne otázka za otázkou
Věčné ptaní muže dusí, milá paní
A s láskou?
S tou jdi do háje
Pro sex každá dobrá je!
Když podrží,
darují trn utíkání

Ach, ti muži!
Věčné klání…
Autor rezina, 12.11.2007
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to znám,
taky doma muže mám..

25.06.2010 13:12:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí