SVÍTÁNÍ

SVÍTÁNÍ

Anotace: včera

Horká hladká slupka
rudého bramboru ze skla
utavil se kapot
pění v plameni

prstýnky žáru, líbání slinou
popálí ústa až krví se promění

vzkypělé křišťály
po kraji tančící
odtéká potokem žilná voda

žíznivec utonul pohledem do pekla
kde slunce se zrodilo
Autor Lasska, 12.11.2007
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí