Smyčka

Smyčka

Anotace: některá rozhodnutí děláme jenom jednou....

Jedna stránka popsaná,
dopis na rozloučenou,
slzami promáčená,
říká "nashledanou".

Podanou ruku odmítá,
nechce se už vázat,
s otevřenou náručí uvítá
smyčku, co se učil vázat.
(a nebyl to promarněný čas!)

Nemyslí na nic jiného,
motá se mu hlava.
Vidí sebe samého,
jak ze židle padá.
(A zůstává ve vzduchu viset.)

Svůj život na hřebík pověsil
a to doslova,
nejspíš se moc nesnažil
a málo se radoval.

Teď už je mu jedno,
že přátele raní.
Tohle uděláš jenom jednou
a to už není hraní.

Vzal se za ruku
s tou zubatou paní
a vykročil na louku
smáčenou rosou ranní.

Konečně šťastný!
Autor Maddean, 12.11.2007
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Anewue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já jsem ted také psala o sebevraždě...ale dopis na rozloučenou jsem nenapsala..

27.01.2009 15:30:00 | Agniezka

Nemusíš mít obavy...na to se mám až moc ráda...Jenom občas přemýšlím nad tím, jak by bylo, kdybych to udělala :@)

14.11.2007 20:48:00 | Maddean

Vždy, když čtu básně na podobné téma, tak v duchu doufám, že to autor opravdu nechce udělat. Tady doufám hodně. Je to moc smutné, vehnalo mi to slzu do oka.

12.11.2007 19:28:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí