Pohřbený

Pohřbený

Anotace: kde duše není...nemám co hledat

Smutný zástup se plouží polem vlčích máků.
Nese rakev plnou cihel
místo člověka, který už není.
A on kráčí za zástupem a směje se.
Je tohrozivý smích plný strachu
a lásky a naděje. Všeho, co mu scházelo.
Dnes je ten den, kdy pohřbili jeho duši,
ale on zůstal a dál se bude trápit.
Svádět svůj věčný boj sám se sebou.
Nedá si šanci. Nedá si náskok.
Bude neúprosný a hrdý a sám. Navždy.
Autor Maddean, 12.11.2007
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Rasputin.m, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí