Já jsem

Já jsem

Anotace: Kdo ví jak to s námi je...

Já jsem

Spím či bdím...nevím...
neznám odpověď...a kdo ji zná...
Realita...co to je?
Teď a tady...nevím si s tím vůbec rady...
Jsem tady?...
Nebo tam?...
Co já znám?...jsou to jen samé dohady...
Existuji vůbec?...
Nejsem přelud?...
Otázek je na tisíce..a bude jich ještě více...
Ticho...někdo klepe...ach to mi jen v spánku tepe...
Zima...teplo...světlo...tma...
Dotek...pocit...láska...hra...
Konec...?
Tak spím?....či bdím...pořád nevím...
Kdo mi dá odpověď?
Kdo vysvětlí mi co se děje?
Kam to všechno vůbec spěje?
Duše...někde vevnitř...ale čeho??
Dá se tomu říkat tělo...schránka...ulita...či bejvák...
PST...nejsem tady...nevidím se...necítím se...
Tma...strach...obavy...někdo mi zas mi leze do hlavy...
Pryč...povídám...vypadni...zhasnu světlo...
Co to bylo? Otevírám oči...
Spím či bdím?...stále nevím...tak co s tím...
Otevírám okno...slunce podává mi dlaň...
Cítím teplo...něhu...sluníčko mé...jen mě chraň...
Děkuji...už vím, že nespím...
Už vím, že nebdím...
Nečekám na zázrak...já už ho znám...
Já jsem ten zázrak sám...
Já jsem JÁ...
Teď a Tady...nemusím si vědět rady...
Já jsem...
JÁ JSEM...
Autor Kozlík Matěj, 12.11.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí