dotkni se mě

dotkni se mě

Anotace: milování

na lesní louce vzpomínám
jak spolu jsme se smáli
jen s tebou z lásky ujídám
když mě tvé dlaně pálí

tvé dlaně jezdí po těle
až příliš rychle vzdychám
a jenom šeptám nesměle,
že už se neostýchám

vrátím ti rád lásku tvoji
až se dlaně dotkne dlaň
až se naše ruce spojí
řeknu, chvíli mou se staň

jen vánek zná to tajemství
kam chodí láska spát
je to jen její království
a nedá nám to znát...
Autor oli, 04.06.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vše je napsáno...líbí.moc!

13.09.2005 10:01:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí