Dvě minuty před probuzením

Dvě minuty před probuzením

Anotace: (místo ranní modlitby)

poslední dlouhý tón
a pak chcípni
večerní slepoto

nenastal ještě čas
budit ovce do nové lži
nyní zvané čtvrtek

ale my - bez druhých tváří
parfému
víme
že se neliší od středy
z týdne
kdy zemřel caligula

ale slunce
gestapo pro lidské sny
neslyší
nechce

nezlobím se
je to jeho práce
Autor Bask, 12.11.2007
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, pejrak, Tymi14
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi velice.

17.06.2008 15:08:00 | Katterina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí