smutná zamilovaná

smutná zamilovaná

Anotace: když si člověk není jistý s city toho druhého,tak je to špatný

Mám pro tebe otázky,
mlčím však a mám z toho vrásky.
Tak posbírám ti oblázky,
daruji ti je z lásky.
Já velmi tě miluji
a věrnost svou ti slibuji,
mé duše i mého těla,
ach,jak věřit bych chtěla.
Proč nic neříkáš,proč mlčíš,
mé srdce i mě tím trápíš.
Věřit nevím čemu mám,
nástrahy všechny já dobře znám.
Autor mikyša, 13.11.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a já smekám

14.11.2007 15:49:00 | vodnař

Znáš nástrahy věčnosti lásky? Hm...zajímavé...šťastný ten, komu jsi to psala

13.11.2007 09:59:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí