sen

sen

Anotace: někdy má člověk tak živé sny,že mu trvá dlouho,něž si uvědomí,že se mu to jen zdálo.

Lezla jsem na horu ve snu,
měla jsem pocit,že únavou klesnu.
Ten vrchol ale za to stál,
prostor kolem barvami jen hrál,
kyslík mi do těla proudil,
pohled mi okolím bloudil,
tak krásně mi na hoře bylo,
ale o tom se mi pouze snilo.
Kolem skály orel létal,
život tady jenom vzkvétal,
barevný motýl křídly mával,
k sobě výš a výš mě lákal.
Já roztáhla křídla skočila jsem
a z postela spadla na tvrdou zem.
Autor mikyša, 13.11.2007
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezké probuzení do dnešní doby

14.11.2007 08:47:00 | vodnař

To se stává... a člověk pěkně tvrdě narazí.

13.11.2007 23:42:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí