Prstýnek

Prstýnek

Anotace: Vlastně to není ani básnička, jen takový můj výtvor...;-))

Dal jsi mi prstýnek,
Ale na prst byl velký.
Tak ho nosím na řetízku.

Je jednoduchý a od tebe.
A proto je krásný
Stejně jako ty je moje všechno.

Já dala jsem ti na oplátku svůj,
abys na mne nezapomněl
Nechci to skončit,
ale kdo ví, co bude příští rok??

Miluji tě a tento prstýnek
budu opatrovat s láskou,
kterou k tobě cítím.
Autor MiaaWei, 13.11.2007
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí