ztracený přítel

ztracený přítel

Anotace: ..je divná...

Nervozita stoupá
jak u zkoušek
při maturitě

Přede mnou stojí
a v jejím pohledu
cosi podivného.

Je mi přítelem
anebo nosí
masku přátelství?

Nevím
a ptám se
znovu a opět

Jak smyslů zbavená
zachraňuji situaci
a tím jí kazím

Zoufalství
jak vzdálená touha
pud sebezáchovy

Ztracená důvěra
Nerozhodnost
rána na duši

Je mi i dále přítelem???
Autor neumětel, 13.11.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí