spásná romance

spásná romance

Anotace: *-* *+*

sama se brouzdám po břehu moře
v dáli vidím jak voda hoří
osvětlená krajina za mnou problikává spoře
v provnání s rozžehnutou hladinou...

voda už krví zbarvená je, chodidla pálí,
v dáli vidím jak obzor se mění
v nebe hvězd které se smály
že zoufalci na břehu bázní hynou...

ve skrytu duše čekám kdy oheň dohoří
a skály puknou smutkem zmařené krásy
co v moment dívá se na nebe uhoří
vidno v okamžiku nečekané spásy...
Autor Christien, 13.11.2007
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Verule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí