Být vlčím mákem

Být vlčím mákem

Anotace: ...

Anděl byl tišší, než kdy dřív
pod křídla schoval moji tvář,
sny měly barvu koňských hřív,
a z duhy věčnou svatozář.

Šeptám ti, větře, dětská přání;
neplň je, teď musím začít sama
snažit se smát se při svítání
a zase plakat pod hvězdama.
Za nocí chladných zase snít,
jak léto voní po tvém těle
do dálek zpívat, věčně bdít
a zase žít tak...
neuměle....

Sahám si na dno vlastní duše
-nic než jen prach a pavučiny,
vnímám svět asi trochu hluše
a místo světla vidím stíny.

Nejsem tak dobrá, nejsem tak svá
větře, já nejsem vlčím mákem!
Byli jsme tehdy sami dva
a život žlutým rychlovlakem..

Být vlčím mákem, to bych chtěla
jen si tak broukat na mezích
v zimě bych vždycky oněměla
když za krk by mi spadl sníh...
Autor Dilla, 13.11.2007
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: Prousan77, D´Aninka, on_my_mind, Ishtar, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné... díky =)

13.11.2007 21:17:00 | on_my_mind

Nádherná!:)

13.11.2007 21:16:00 | Ishtar

věřím Ti

13.11.2007 21:15:00 | Lasska

O krásných citech pěješ...

13.11.2007 21:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí