Jízda po hvězdách

Jízda po hvězdách

Anotace: ************

vstoupíš do mě otvůrky v kůži
a očima a ústy,
proč měla jsem doteď
život tak pustý--------------
dokážeš říci slovy,
co se nemá.............
a očima zatajit,
co touha němá....
tak tají s úspěchem.......
nechoď moc daleko,
ten proud hned pod břehem
tak rychle bere mi čas,
co zbývá pro nás,
nechci už dávat bez rozmyslu,
vezmu do hrsti všech pět smyslů..................
až se dech zatají,
a až potají -
- ve večerních tmách
odhodím strach,
co mě tak poutal ....
třpytivé sny rozhodím do vesmíru,
ať plují a neznají míru....
ať se všechny do jednoho splní,
ať tě zas najdu, ....
ona pro něho a on pro ni...
Autor Verena, 13.11.2007
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Rozum versus cit?

19.02.2008 14:43:00 | IvoMaria

Hmm...

13.11.2007 22:28:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí