Tvá kráso vzpomínek

Tvá kráso vzpomínek

Anotace: ...odejdi...

Odejdi, má kráso zapadlých vzpomínek
Představo volnosti a důvěry
Ztratila jsi mě někde po cestě
Kde trnité věnce lemovaly mé kotníky

Povídej, číše zpola vypita
Jaké to je, nebránit se a nemuset utíkat
Když srdce naslouchá a rozum ho nevraždí
A zítřkem nezačne poslední prohra

Mlč, ty troufalá pravdo
Jak se opovažuješ řídit mé kroky
Já si tě za rádce nevybral
Proč tu stojíš a čekáš…? Na co…?

Zahal mě, vlídná hořkosti stesku
Chci se skrýt pod tvými doteky
Nemuset už nikdy otevřít mysl
Poutníkům, které nikdo nezval
Autor Christel, 13.11.2007
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když srdce naslouchá a rozum ho nevraždí ...to je ideální stav :)
..super!

14.11.2007 09:09:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí