Hlavu vzhůru

Hlavu vzhůru

Anotace: a hned je líp

Každý máme své poslání,
každý neseme svůj kříž.
Někdo krátce,někdo déle
vždyť to víš.
Hlavu vzhůru,čelem ke slunci
se stavmne
a stíny budou za námi.
Nevzdávejme svůj boj
i když cíl je neznámý.
Každý máme své poslání,
radujme se z maličkostí
v tom nic nám nebrání.
Autor takova, 05.06.2005
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí