Zvraty

Zvraty

Anotace: ...

Sen, který vypudil den.
Slunce, co zmrazil mráz jen.
Láska, co nahradila bolest.
Šestnáct, z kterých zbylo snad šest.
Voda, která se změnila na prach.
Něžnost, z které zustal chudý vrak.
Úsměv, z kterého tekly slzy.
My, co vystřídali ti druzí.

Měla jsem tě ráda, však to je už pryč,
místo toho je tu láska silná jak bič.
Tvé přátelství bylo, teď není nic
a já přitom chtěla jenom citu víc.
Tvuj pohled jsem zmařila,
však stále jen pro tebe brečela.
Ale slanou krupěj už neprodám,
celou ji u tebe schovávám,
vrať mi ji, leč s úsměvem tvým,
ať opět, že budu jednou tvá, věřím.
Autor boruvka, 14.11.2007
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Vladimír P., andreya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny

14.11.2007 11:51:00 | andreya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí