Spatlanina na entou :D

Spatlanina na entou :D

Anotace: "K"

Prach usadil se na těla stínů,
vzpomínky vzaly to úprkem zaječím,
Nebrečím, to mám jen silnou rýmu,
kdo řekl lháři, že Ti nevěřím?

Marioneta žije ač z dřeva dýchá,
a z němého mluví solilokvium.
Atlas, podpírajíc svět, do Afriky zívá,
a na havraní brko působí opium.

Životní děje, uvádějíc se v synchronizaci,
běží spolu tak trochu paralelně.
A přístroj pro plíce, okysličovací,
nevypadá moc nadějně.

Věřím Ti lháří, upřímný vždy si byl,
i tobě vrahu, cos nikdy nezabil.
Nejradši mám zrádce co při mě vždycky stál,
a nejlepšího přítele, co do zad kudlu směle dal.

Možná jsou spatlaniny smyslem života,
možná chaos dělá toho pravého pilota,
možná smích zabíjí a deprese utužují,
možná že se podvádí , Ti, co milují...

Věřím Ti lháří s duší vraha ..
Autor Analisieren, 14.11.2007
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to kupodivu špatné, ale radím ti- chceš-li používat přechodníky nauč se pravidla jejich užití aloha

15.11.2007 09:11:00 | Katarina Ptolemaios

:+)

14.11.2007 18:31:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí