My poetové

My poetové

Anotace: předesílám, nejsem básník... tak nějak pro všechny, co skládají na literu...nebo alespoň pro většinu:-)

Poezie
V nás všech žije
Akátový list
Hodíme do vzduchu
Dnes proměním se v princeznu
Zítra zase v ropuchu
Skočím do propasti
Skáčeme do propasti
V srdeční oblasti
Mineme dobrý svět
Pro falešný květen
tančíme bez plavek na poušti
Ve chvílích,
Kdy štěstí nás opouští
Míjíme lásky
Pro plavovlásky,
Plaveme v moři,
Které nezná souše,
Hladíme kočku,
Která jak pes kouše,
Střídáme se ve stresu,
Míjíme dno poklesu,
Dáváme do básní naše srdce –
Které bije víc než prudce.
Autor Ammazonic, 15.11.2007
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Kanzy, už ne pernikova princezna, Bíša, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To, co je v nás, musí ven!
V slzách, vzteku, s úsměvem.

15.11.2007 16:32:00 | temny.bard

Také nejsem poeta...

15.11.2007 15:23:00 | Bíša

Tak nějak to bude, děvče.

15.11.2007 13:13:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí