metalová píseň o víně

metalová píseň o víně

Anotace: ...zápisky opilcovy

jedna lahev vína
a ty už nejsi líná
jedna lahev vína
a moje kočka slíná
jedna lahev vína
a je tu druhá slina

druhá lahev vína
a začínáš být prima
druhá lahev vína
už ti není zima
druhá lahev vína
a je tu třetí slina

třetí lahev vína
už není moje vina
třetí lahev vína
a jsi ňáká jiná
třetí lahev vína
a ty mně říkáš: už to nechlastej!
Autor Michal Kvido, 15.11.2007
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: HarryHH, Erion Fate, trrtrr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po víně mění mě
tvé tlapky myší
sedíš mi na klíně
a touha klíčí ...

26.11.2007 16:13:00 | HarryHH

Skvělá, moc se mi líbí

23.11.2007 17:02:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí