v tmavém vchodu

v tmavém vchodu

Anotace: nábřežního domu

ve vchodu domu
špatně se píše
mé hrdné pýše
tak sedím tiše
a čekám na zázrak.

Ve vchodu domu
je sucho. tma. ticho.
choulení v koutě
stará modrá kočka
s páskou přes oko
zatoulaná vločka
co taje jen velmi tiše
na mém levém rukávu.

Ve vchodu domu
když tma mne leká
špatně se čeká
na ty, co chodí z daleka,

a možná vůbec nepřijdou.
Autor Franti, 15.11.2007
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: adida, Bíša, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+)

16.11.2007 13:23:00 | Bíša

Když člověk čeká bez naděje,
ani závětří ho nezahřeje.

15.11.2007 22:15:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí