Ztracená víra

Ztracená víra

Anotace: o tom , že v životě se může stát cokoliv ..

Jsou to asi dva roky,
Tenkrát bylo bídně.
Počasí za nic nestálo,
A on musel jet do Vídně.
Dal sbohem svý holce,
Prej že se brzo vrátí .
Ona stále čeká ..
On se nevrací .
Tak copak se s nim stalo ?
Proč se nevrací?
Čeká už tak dlouho,
Naděje pomalu ztrácí ..
Říkal , že jí miluje
Tak de teď sakru vězí?
Ona ho stále miluje na jeho úsměv myslí.
Jak se spolu líbali , bylo jim tak krásně.
Její srdce dostaly jeho milostný básně .
A teď tady sedí o dva roky zpátky.
Společnou fotku v ruce drží ,
ví že nic nejde vzít zpátky.
Autobus s nim se vysekal,
Kvůli strašný mlze .. do stromu to napral.
Všichni do jednoho byli na místě mrtví ..
Řasenka jí postupně po její tváří stejká ,
Neví co má dělat , … on byl její přítel ,
Ona ho měla ráda .. nechtěla ho ztratit ..
Byl by to skvělej táta ..
Plánovali budoucnost , se svatbou ,
S potomkama , ale teď je po všem,
Všechno ztratila ,..
Nejhorší na tom je , že ta holka jsem já …
Autor katik92, 15.11.2007
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mi taky...snad se to zase obrátí naruby a slunce znovu výjde :o)

10.02.2009 16:32:00 | kikis

To mi je líto...

15.11.2007 18:46:00 | Elizabeth-Lili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí